ÇAÇAv.

Çocuk Alanında Çalışan Avukatlar Ağı

ÇAÇAv, çocuk haklarını tanıtmayı, yaymayı ve geliştirmeyi, hak ihlallerini önlemeyi, savunuculuk, izleme ve raporlama yapmayı hedefleyen bir ağdır.

Basın Açıklamaları ve Duyurular çaçav bursa cuma 2

9 Ocak 2016, Cumartesi

Barolardan Acil Eylem Planı ve ÇAÇAv Genel Kurul Toplantısı- 2016

Bursa Barosu ev sahipliğinde ve Av. Seda Akço Bilen moderatörlüğünde düzenlenen  (08.01.2016) baroların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, çocuk hak ihlalleri konusunda acil eylem planı konuşuldu. Barolar çocuk hak ihlalleri ile ilgili tespitlerini aktarıp çözüm önerileri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

çaçav bursa cuma çaçav bursa cuma 2

Baroların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda , Bursa Barosu, hazırlanan eylem planının takibi hususunda görev üstlendi. Çalıştayın ana gündemi silahlı çatışma ortamında olan çocuklar ve yaşam hakkı oldu.

09.01.2016 tarihinde ise Bursa Barosu avukatları ile ÇAÇAv üyelerine yönelik Çocuk Adalet Sistemi ve Çocuk İle İletişim Eğitimi yapıldı.

10.1.2016 tarihinde ÇAÇAv.  5.Genel Kurul toplantısı yapılacak olup   “2015 ÇOCUK ADALET SİSTEMİ SORUN TESPİT RAPORU” açıklanacaktır.

bursa eğitim 2 bursa eğitim 3 bursa eğitim 5 bursa eğitim1

Etiketler: , , , ,